De laatste bijeenkomst voor vertrek

Hee hoi!

Gisteren was het zo ver, de aller laatste bijeenkomst voordat mijn Amerika avontuur (hopelijk) begint. We begonnen met een foto voor de Amerikaanse vlag met onze ouders! Hierna kregen we aparte presentaties waarbij de ouders in een andere zaal zaten. Onze eerste presentatie was een soort talkshow tussen een medewerkster van Travel Active en Ayusa (de Amerikaanse exchange student organisatie). Hierin werd allerlei informatie verteld, alleen wisten de meeste studenten dit eigenlijk al wel, onder anderen mijn vriendinnen en ik. Na even geduld hebben hadden we pauze! Dit was zo voorbij, en de tweede presentatie begon... Deze was iets korter. Eigenlijk waren we allemaal aan het wachten op... Onze student packs! Hierin zat een band voor om je koffer, een hoesje voor al je belangrijke pasjes (en bijvoorbeeld je visum), een handleiding en ons I love High School shirt!

Iedereen mocht zijn of haar shirt ophalen en hierna werd er een groepsfoto gemaakt. Na deze groepsfoto wilde mijn vriendinnen en ik natuurlijk ook nog even samen op de foto met de Amerikaanse vlag...

Hierna konden we praten met oude exchange students. Helaas was er niemand uit Minnesota of in de buurt van deze staat. Daardoor was het super moeilijk om met iemand te praten, aangezien elke staat super veel verschilt. Door het luisteren naar andermans ervaringen had ik alleen maar meer zin om zelf te gaan!

Tussen half 6 en 6 uur was de bijeenkomst afgelopen. We gingen met een aantal meiden uiteten bij een tapas restaurant. Het was echt heel erg jammer dat niet iedereen van ons mee kon... maar ondanks dat was het erg gezellig! En het tapas restaurant (Las tapas) is erg aan te raden.

Nu moeten we wachten op de grote dag, 11 juni. Dan horen we allemaal of we geslaagd zijn, spannend!!

Liefs,

Lotte

Reacties

Reacties

Siepie

Leuk dat je er zoveel zin in hebt ,gezellig met de meiden

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active